O nama | Lull Studio d.o..o.

Osnovni podaci o tvrtki Lull Studio d.o.o

  • LULL Studio d.o.o
  • Zagreb, Ulica Augusta Piazze 10
  • Trgovački sud u Zagrebu
  • MBS:081239943      Tt-19/15101-4
  • Zagrebačka banka, Zagreb
  • IBAN: HR1023600001102785236
  • Direktor: Adam Kos
  • Temaljni kapital 20.000 kn uplaćen u cjelosti

Ostali podaci

Lull Studio d.o.o je internet trgovina specijalizirana za uređenje interijera kućanskim tekstilom, namještajem i dekoracijama.  Za ljubitelje kvalitetnih proizvoda i odličnog dizajna!

U ponudi web trgovine pronađite posteljni program, namještaj, vrtni namještaj, tepihe, dekoracije, male kućanske aparate i mirisne svijeće.

Zastupljeni su brandovi:

BePureHome – nizozemski brend unikatnog dizajna, pročišćenog, jednostavnog, prirodnog izgleda s notom industrijskog, robusnog, vintage look-a. Donosi jedinstvenu kolekciju namještaja, rasvjete i dekoracija za dom. BePureHome je Pure excitement!

BePureHome koristi prirodne materijale, kombinirajući drvo i metal na poseban način. To stvara namještaj s pomakom. Kroz specifičan izbor boja – često se koriste hrđavi tonovi – dobije se namještaj BePureHome tipičnog vintage karaktera, koji postaje upravo jedinstven.

Woood – koncept je jasan i jednostavan: čvrst, suvremen i atraktivan namještaj! Većina proizvoda izrađuje se u Nizozemskoj i posjeduje FSC certifikat za odgovorno gospodarenje šumama prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

WOOOD asortiman obuhvaća sve, od stolova do ormara te dječjeg namještaja, svi proizvodi u čistom WOOOD stilu.

Nardi – Nardi dizajnira i proizvodi vrhunski dizajnerski vanjski namještaj koji je 100% izrađen u Italiji. Svi proizvodi su 100% reciklirajući, lagani, lako se čiste, netoksični te antistatički. Polipropilen najviše kvalitete je obrađen anti UV tretmanom što znači da boje proizvoda ostaju nepromijenjene, savršeno bistre čak i ako su izloženi raznim atmosferilijama na duže vremenske periode.

KitchenAid – KitchenAid je originalni američki brend kuhinjskih pomagala, koji jamči superiornu kvalitetu. Proizvodi su dizajnirani u suradnji s profesionalnim kuharima kako bi zadovoljili potrebe onih koji žele savršene rezultate.

Naš brend Lull je novi domaći brend kućanskog tekstila. Nastaje kao rezultat ljubavi prema dizajnu, kvalitetnim tkaninama te prema slobodi i individualnosti.

Volimo reći da su glavni sastojci brenda ljubav, vjera, zahvalnost, sloboda i tkanine. Od njih proizvodimo ukrasne jastučiće i posteljine.

Inspiraciju tražimo u svijetu oko sebe, u detaljima i svakodnevnici, kao i u globalnim trendovima. Volimo moderno i minimalističko, cijenimo tradiciju i klasiku.

Engleska riječ Lull znači mir, tišinu, odmor; umiriti se, uspavati. Mir za nas sugerira ljepotu života, pobjedu sreće. Svatko treba kutak za svoje trenutke mira i opuštanja. Lull pomaže da se stvori takav kutak.

Dizajn brenda Lull potpisuje Ivana Zozoli Vargović. Više o Ivaninom radu pratite na:

https://www.notjustalabel.com/designer/zozoli 
https://www.facebook.com/studiozozoli/

Fotografije nastaju u zabavnoj suradnji s Doris Fatur.

www.dorisfatur.com

Zahvala medijima na podršci

Zahvaljujemo medijima na velikoj podršci povodom otvaranja internetske trgovine lull.hr.

Updating…
  • Nema proizvoda u košarici